Меню
Що може бути краще класичного Mac and Cheese ? Поєднання ніжних макаронів, кремового чеддера, розтопленої моцарелли та пармезану.
240 грам
Чудове поєднання українського борщу і техаського свинниго ребра BBQ. Подається з сметаною, квасолею та хрумким тостом з салом і зеленою цибулею.
Ароматний курячий бульйон з локшиною, курячим бедром BBQ, яйцем та зеленою цибулею.
Апетитні скибочки добірної картоплі, якої неперевершений смак робить часникова олія, та хрустка цибуля. Цю страву ідеально доповнює улюблений сирний соус.
240 грам
- Неперевершена кукурудза зі смокера. Маринується в солі, перцю, олії, меду та копченої паприки. Подається з копченим маслом, пармезаном і легкою ноткою паприки.
250 грам
Лимонад власного крафтого виробництва. Поєднання журавлини та тим'яну створює прекрасний освіжаючий аператив. Має неповторний смак і запаморочливий аромат.
100,00
Лимонад власного виробництва. Ароматний та насичений напій на основі малини, свіжого лайму, доповнений лимонним фрешом.
90,00
Лимонад власного виробництва, зі смаком обліпихи та розмарину.
100,00
Надзвичайно ніжне та дієтичне філе індички подається з тонкими скибочками свіжого огірка, моркви, болгарського перцю та двома соусами: м’яким трав’яним дзадзикі та злегка гострим барбекю.
Піца, в якій дуже багато рваного свинного м'яса зі смокера. Смак м'яса доповнюється болгарським перцем BBQ та перцем чилі. Освіжає піцу листя салату. Додає особливого смаку зелена олія та часниковий соус. Декорується тертим сиром пармезан.
Пікантна піца з Пастрамі, м'ясом індика та гострого перцю чилі. Перець без насіння запікається на піці цілим. Також на піцу викладається оливки чорні та зелені, томати чері, поливається гострим соусом шрірача.
Піца на основі вершкового соусу, моцалелли та запеченого міксу лісових грибів. Для підсилення смаку використовується сир пармезан та дрібно порізані листя петрушки.
Класичне поєднання на піці груші та сиру горгонзола. Для досягнення доповненого смаку піца посипається грецькими горіхами.
Супер м'ясна піца за авторською рецептурою. Рвана свинина, курка Кебаб та салямі пепероні запікається з моцареллою на томатному соусі. Після випікання викладаються слайси хамону та листя базиліку. Поливається піца гострим медом.
Тісто з томатним соусом та моцареллою випікається у печі. Тонко нарізаний хамон викладається на випечену піцу, зверху рукола та томати чері. Посипається тертим пармезаном та трюфельною олією.
На основі томатного соусу та моцалелли. Рвана свинина зі смокера поєднується зі свіжими печерицями та запеченими у смокері оливками. Після випікання піца декорується листям руколи.
Незмінна класика! Свіжа, крафтова моцарелла, томатна основа з базиліком та базиліковою олією.
Авторська піца з Пастрамі, сиром чедер на основі вершкового соусу та моцалелли. Після випікання посипається різаною цибулею. Особливою фішкою піци є бортики, посипані кунжутом
Салямі поєднується з моцареллою, перцем халапеньйо та томатним соусом. Після випікання для підсилення смаку додається гострий мед. Декорується крем сиром, який згладжує гостроту салямі.
Піца на основі вершкового соусу та сиру моцарелла, зверху викладається куряче стегно власного копчення. Після випікання піца посипається цибулeвим кранчем та листям петрушки.
Поєднання різних видів сиру на вершковому соусі. Сир моцарелла, крем сир, сир горгонзола, сир пармезан. Для солодкого присмаку додається соус гострий мед.
Авторська піца з ковбасками BBQ з сиром власного виробництва. В основі томатний соус та моцарелла. Після випікання піца поливаєтьс соусом BBQ та декорується руколою
- Пікантні раки BBQ,подаються з кукурудзою BBQ, копченим топленим маслом, лаймом та перцем чилі.
Неперевершений мікс ароматного та соковитого бріскету, цукіні-гриль та сиру фета під гранатовим соусом. Доповнюється помідорами чері, виноградом,зернятами гранату та руколою.
Мікс салату з копченим індиком, свіжою грушею, сиром фета та помідором чері поливається м'ятно-імбирним соусом та посипається грецькими горіхами і зернятами гранату.
Невеличка закуска,щоб розіграти Ваш апетит, поки Ви очікуєте на основні страви. Складається з: Бабагануш - запечені баклажани, болгарський перець у поєднанні з вершковим маслом; Рулетики з копченого болгарського перцю, фаршировані крем сиром та грецькими горіхами; Махмара- закуска на основі копченого перцю з додаванням грецьких горіхів, перцю Чіпотле, часнику, меду та лимонного фрешу; Хумус - пюре з нуту; Оливки та маслини власного копчення. Подається з грінками.
Класична італійська фокача випікається з додаванням перцю чилі, ароматного розмарину та часнику. Подається з злегка підключеним маслом з часником і зеленню.
Ніжне поєднання листя айсберг і ромен з тигровими креветками під соусом айолі. Подається з хрусткою фокачею та помідорами чері. Посипається сиром пармезан.
Ніжне поєднання листя айсберг і ромен з курячим бедром BBQ власного виробництва під соусом айолі. Подається з хрусткою фокачею та помідорами чері. Посипається сиром пармезан.
Ніжне поєднання листя айсберг і ромен з лососем- гриль під соусом айолі. Подається з хрусткою фокачею та помідорами чері. Посипається сиром пармезан.
тоВ сет входить: баранина assado, свинині ребра, бріскет, сосиски BBQ.
720 грам
Ніжна баранина приготовлена за технологією Assado в поєднанні з печеним на диму болгарським перцем разом з свіжою руколою, карамелізованою синьою цибулею і маринованим огірком. Подається з картоплею фрі.
410/80/65 грам
- Новий дегустаційний сет м'яса - ідеальна вечеря для справжніх гурманів! В нього входять найсмачніші види м'яса: ребро яловиче, сосиски BBQ, курячі крильця та свинні ребра.
1200 грам
Спробуйте наш найкращий сендвіч - цибулевий хліб, запашне часникове масло, наше ніжне пастармі з яловичини,яке маринувалось для початку 8 днів, а згодом томилось протягом довгого часу на диму.
360/75/70g
Мінеральна лікувально-столова сильногазована вода Borjomi 0.5 л
Найпопулярніший у світі сік, що став вже традиційним доповненням до сніданку. Сприяє очищенню крові та покращує апетит, а також тонізує.
Поєднання запашної булочки бріош з фірмовим яловичим бріскетом та з м’ясом знятим з ребра, який готується до 14 годин на диму.
410/80/65 грам
Пепсі - безалкогольний прохолодний напій, що продається по всьому світу.
Бургер з індичкою це гармонійне поєднання ніжного соусу дзадзикі з сласерованою індичкою, що готується понад 8 год у смокері на відбірних дровах. Неймовірну соковитість їй додає карамелізована цибуля з свіжим помідором. Подається з картоплею фрі.
410/80/65 грам
Соковита рвана свинина, яка гармонійно поєднується з пікантним перцем халапеньйо, освіжаючим салатом коулслоу та майонезом BBQ, з додаванням синьої цибулі, маринованого огірка та сиру Чедер, у хрумкій булочці з кунжутом.
445/80/65 грам
Неймовірно ніжний сирний крем-суп, який готується на основі курячого бульйону з додаванням двох видів сиру – вершкового та чедер, гармонійно поєднуючись з хрусткою кранч цибулею, свіжою руколою та вершками.
250 грам
Взяли огірки, болгарський перець, помідори черрі, салат лороссо, фету та синю цибулю. І створили ребрендинг додавши до цього копчені за техаською технологією оливки - саме вони стали унікальністю.
255 грам
Солодка вода Evervess Tonic - безалкогольний сильногазований освіжаючий напій з яскраво вираженим смаком і ароматом хініну і легкою гіркуватістю.
Салат з томленими протягом 5-ти годин баклажаном, печерицями, помідорами, які балансують з бринзою, тим'яном, цибулею та перцем чилі.
265 грам
М’які томлені свинні ребра, що просто тануть в роті, м’ясо легко знімається з кістки через свою ніжність.
Пікантні сосиски, що готуються з трьох видів м’яса: свинини, яловичини та курятини, з додаванням сиру чедер та зелені.
- Курячі крильця, що карамелізуються в пікантному соусі барбекю, за рахунок чого мають димний післясмак.
240/60 грам
- Соковита яловичина в поєднанні з в'яленими томатами, хрумким маринованим огірком, свіжею кримською цибулею, вже замішана нашим шефом з гірчицею та перепелиним яйцем спеціально для вас.
180/50 грам
М’яка та ніжна баранина набуває свого неповторного смаку за рахунок технології Asado.
Ніжний хумус на основі нуту та пасти тахіні, незвичність якому додають поєднання смаків в'ялених томатів, підкопченої паприки з арахісом та бобами едамаме.
190
Неймовірно шоколадний десерт з грецькими горіхами та вишнями, що подається з ніжним горіховим праліне
200 грам
Сирники з надзвичайно ніжного сиру, всередині з соковитою вишнею
280
Класика американської кухні, яка ідеально ніжно розривається на волокна навіть найбільш тендітними пальчиками.
Ніжний чізкейк з нестандартним поєднанням мигдалевого франжипану та компоте з копченого яблука, яке здивує вас цікавою подачею та смаком.
240 грам
Класичний соус з копченою сливою, стиглих томатів, що пахне димком. Солодкий та одночасно гострий соус незамінний для будь-якого м'яса.
50 грам
Гірчиця - це соус, який перехоплює подих від міцності та пекучості. Вона складається з меленого зерна натуральної гірчиці, соняшникової олії та прянощів.
50 грам
Пікантний, збалансований на смак соус, що готується на основі перцю чілі, ворчестеру та яблучного оцету.
50 грам
Незвичний на смак кисло-солодкий соус на основі однойменного бурбону з додаванням соусу теріякі.
50 грам
Легкий, освіжаючий соус на основі грецького йогурту в поєдннані з огірком, зеленню і м'ятою та трішки часнику.
50 грам
Апельсиновий- гострий соус на основі перцю чіпотле, цибулі шалот, духмяної кінзи в поєднанні з цитрусовими нотами.
50 грам
Найгостріший наш соус, приготований на основі перцю шрірача, якого добре відтіняють лайм з медом
50 грам
Знайомий усім соус, проте незвичайне поєднання головний інгредієнтів надає цікавий солодко-пікантний смак та стане для вас чимось новим.
50 грам
Це традиційний соус, що використовується в англійській кулінарії. Ніжний, вершковий сирний соус з додаванням молока та масла.
50 грам
- Курча приготовлене незвичним для вас способом.